
Det kan være en god idé, dog ikke et krav, at finde en vikingegruppe at melde sig ind i, da du der møder andre fritidsvikinger, der har erfaring, både med hvad og hvordan du anskaffer dit udstyr, og alt det praktisk omkring vikingemarkeder. Desuden tager vikingegrupperne til markeder, og det er vigtigt især som ny, at have et tilhørsforhold, når du er på dine første markeder.
Mange grupper ejer desuden udstyr, som grupens medlemmer kan gøre brug af. Det kan være ting som telte, kogegrej og de mest basale møbler (borde og bænke).
Der findes grupper spredt over hele landet, og med forskellige indgangsvinkler. Ryttergrupper, krigere og håndværk i alle afskygninger. Grupperne er selvstændige og kan være meget forskellige og byde på forskellige muligheder. Vælg derfor en gruppe med omhu.
Vær opmærksom på, at de fleste ryttergrupper kræver, at man selv ejer en islandsk hest, men i nogle tilfælde kan man være heldig at låne.
På listen over grupper er links til gruppernes hjemmesider, hvor det er mulgit at finde kontaktoplysninger.
Listen bliver større efterhånden, som jeg får godkendelse fra grupperne til at henvisningen. Dette betyder også at alle de grupper, jeg her henviser til, er bevidste om henvisningen og ønsker at tage imod nye medlemmer.
One thought on “Vikingegrupper”